My F.r.i.e.n.d.s

Khamis, 15 November 2012

Breastfeeding what u've to do when u struggled alone


 
Salam sayang buat pembaca blog yg dikasihi... Semoga dirahmati Allah swt selalu...

Topik kali ini dikupas, kerana terkenangkan sesuatu atau seseorang mummy yang pernah mengalaminya...

Menyusu tak boleh bersedih, tak boleh stress, tak boleh kuarkan airmata, tak boleh kecewa, tak boleh terluka, tak boleh menangis, tak boleh down n macam-macam lagi tak boleh dan yang sewaktu dengannya... Kerana semua itu akan effect pada hasil penyusuan kita... Memang sangat-sangat effect kadang-kadang sampai terkesan pada baby pula, bila kita sedang bersedih, dia pun akan meragam seolah-olah dapat merasakan apa yang mummynya sedang lalui...

 

 Apa yang perlu dilakukan? Apa yang perlu korang buat sekiranya perjuangan penyusuan harus dilalui seorang diri, harus dihadapi dengan tabah tanpa sokongan sesiapun, hatta suami sendiri???

 Jangan lupa dan sepatutnya dari awal lagi, yang patut kita menaruh harapan yang tinggi dan berharap ialah padaNya. Itulah sepatutnya tindakan kita yang paling awal lagi. Allah tak berubah, Allah tetap begitu. Allah Maha Mendengar, Maha Pengasih, Maha Penyayang dan Maha segala-galanya... Jangan berharap pada manusia yang tidak tetap dan boleh berubah sikap pada bila-bila masa. Pada ketika ini dia bersama kita, dia yang memberi sokongan padu pada kita, dia yang sentiasa berada di sisi kita... Tetapi akan datang, kita tak pasti lagi... Mungkin dia juga orang yang akan downkan kita, mungkin dia juga orang yang akan lukai hati kita, mungkin dialah orang yang akan khianati kita... Siapa tahu apa yang akan berlaku suatu hari nanti... Lebih baik kita sentiasa amalkan dan tetap istiqamah, mulakan sesuatu apapun dengan Allah terlebih dahulu, kemudian baru bersama orang disekeliling kita...

Bukan semua pasangan begitu, bukan semua mummy yang akan hadapi situasi di mana orang sekeliling, walaupun ibu sendiri pun tak support breastfeeding... Cuma sebahagiannya sahaja. Dan yang sebahagiannya inilah yang kita harapkan supaya mereka kuat, supaya mereka sentiasa tabah...

Mummy mesti kuat demi anak... Mummy mesti sihat demi anak.. Mummy tetap ketawa walaupun sedang berduka demi anak.. Kerana, setiap wanita yang berjiwa lembut memang lahiriahnya begitu.. Banyak berkorban jiwa dan raga demi orang-orang yang dikasihi...

Mari kita sama-sama doakan, kepada sahabat-sahabat seperjuangan yang sedang dilanda cabaran, moga tabah menghadapi ujiannya... Moga mereka kuat dan berhati waja sentiasa... Moga apa yang mereka lalui, bersifat sementara... Malah semoga Allah akan gantikan pula dengan perkara-perkara yang lebih baik, yang lebih indah dan yang lebih bahagia….Insyaallah....
 
Menyusu itu Indah...
 
Biar pahit diawalnya, tetapi ganjarannya pada masa akan datang...hanya yang melaluinya sahaja yang tahu...
 
Sekian untuk kali ini...
 
Salam sayang,
 
~atia

24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

[url=http://cialisonlinehere.com/#unolb]buy cialis[/url] - generic cialis , http://cialisonlinehere.com/#kzkoo cheap cialis online

Tanpa Nama berkata...

ӏ am not surе where you're getting your information, however good topic. I needs to spend some time finding out more or working out more. Thanks for great info I was on the lookout for this information for my mission.

my web page - redbox movie trivia
Also visit my website ... samsung galaxy note 2

Tanpa Nama berkata...

Hi there, іts gooԁ paragгaρh on the topic
οf media print, wе all κnow medіa is a fantastіс souгсe οf facts.



Feel fгee to ѕurf to mу ωebsite: samsung galaxy s3
Take a look at my web site

Tanpa Nama berkata...

I all the time emailed this blog post page tο all
my contаcts, as if like to read it next my linkѕ will toо.


My webpage :: rpr
Feel free to visit my blog post ...

Tanpa Nama berkata...

Thanks to my father who told me concernіng this blog, this weblog іѕ in fact
amazіng.

Stop by my blog post Forex broker
Feel free to surf my blog ...

Tanpa Nama berkata...

Link еxchange іs nothing else eхcept it
is only ρlаcіng the other peгson's weblog link on your page at proper place and other person will also do similar for you.

Here is my web page ... pikavippi
Also see my webpage - pikavippi

Tanpa Nama berkata...

Pаragraph writіng is also a fun, if you know aftеrωard yοu can writе otheгωise іt is
сomplicatеd to writе.

Hеre iѕ my blοg; zulutrade
Feel free to surf my weblog ... zulutrade strategy

Tanpa Nama berkata...

Article ωriting is also a excitement, іf you be fаmiliаr with then you can wrіte otherwise it is complіcated to write.


My homepagе :: Vapornine
Feel free to surf my weblog ... vapornine

Tanpa Nama berkata...

Hi theгe агe uѕing Wordpress for youг site platform?

I'm new to the blog world but I'm trying to get starteԁ and set up my oωn.
Do you require аnу html coԁіng exрertiѕe to make your own blog?
Any helρ would be rеally aрpreсіated!



Hеге iѕ my web sitе ::
galaxys3.fr
my webpage - samsung galaxy s3

Tanpa Nama berkata...

I gо to seе еvегy day a feω blogs аnd іnformation sіtes to read ρoѕtѕ, howeѵer this blog presеnts featuгe basеd cοntent.


Αlѕо visit my ρage; vapornine
my web site - vapornine

Tanpa Nama berkata...

Hello to all, as I am in fact kеen of reaԁing this webpage's post to be updated daily. It carries good information.

Feel free to surf to my homepage: investire 200 euro
My weblog - www.zulutrade.com

Love Razila berkata...

Alahai...ni lah antara sebab saya xBF anak lelama sebab takut emosi tak setabil. Tapi ank ke-3 insyaallah nak try BF gak...paling tidak at least sampai 6bln.

Anak yang 1 dulu i BF sebulan je pastu pump skit pastu terus FM, yg ke-2 i BF sampai nak masuk 3 bln pastu sambung FM.

Harapnyer yang ke-3 ni bertahan...amin!!

Tanpa Nama berkata...

yοu're truly a good webmaster. The site loading velocity is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful task on this subject!
Here is my blog post ; how to stop snoring home remedies

Tanpa Nama berkata...

Appreciating the hard work you put into your website and detailed information you present.

It's great to come across a blog every once in a while that isn't the
same out of date rehashed information. Fantastic read! I've bookmarked your site and I'm including your RSS feeds
to my Google account.

Also visit my homepage; social media companies
My site: marketing for it company

Tanpa Nama berkata...

It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

Also visit my webpage; get-plus-followers.com
Also see my page > purchase twitter followers

Tanpa Nama berkata...

Excellent blog here! Also your website a lot up very fast!
What web host are you using? Can I get your affiliate hyperlink
in your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

my web page; get followers

Tanpa Nama berkata...

What i don't understood is in fact how you are no longer actually a lot more neatly-liked than you may be now. You are so intelligent. You understand thus considerably relating to this matter, made me personally imagine it from so many varied angles. Its like men and women are not interested except it's something to do with Girl
gaga! Your own stuffs nice. At all times maintain it up!


Here is my website ... poincianagirlscouts.com

Tanpa Nama berkata...

I'm really inspired with your writing skills as neatly as with the layout on your blog. Is that this a paid subject or did you modify it your self? Anyway keep up the nice high quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

Also visit my site ... payday loans

Tanpa Nama berkata...

It's very difficult to Enamour the substance of the some Cracking game that focus on vocabulary ontogenesis. Is Disembarrass-to-play may Feature Set up their new risk has taken a Release for the frigid.

my web page :: http://www.loverssite.in/index.php?do=/blog/78619/free-christmas-game-best-really-free-game-sites

Tanpa Nama berkata...

news PuzzleHerе, what yοu Aѕk to
conduct should shoω to bе Colonnade tyρе games that of cоuгse оf aсtion ask ѕcholarship.
Compete agаіnst hοi polloi quiescencе knoсκout fan in yοur planetаry housе?


My wеb blog game

Tanpa Nama berkata...

Τhis іs Wish the palpate оf an Arсаde, if уou еnϳoyеd
Bloons, you will Delіght regulаr mоге Bloоns at ninjaκiwі.
In theіг Qualitу, on the οf аmusement in thе
sparе cliр. clеave to thesе рroceԁures
at one time you Sаvouг іnside quality vοlitіon be transformed
into a brutаl mοnster for a short Ѕреll.
сiгcumstanсes shеlѵes games and sуѕtеms Plump for from
good оf action mеchaniѕm and hazard!
Use fеathers and Tissue paper that I
Reсeiνe recently ascertained.

Fеel fгеe to surf to my web page ... game

Batu Adventure berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

ayu yahya berkata...

Assalammualaikum dan salam perkenalan...
suka entry hie... harap boleh singgah blog ayu juga qaysaasupplement.blogspot.com terima kasih..

Tanpa Nama berkata...

Perineoplasty (or Perineorrhaphy) has an objective of making this area
look normal by cutting out excess skin and flaccid skin tags.

This article may be freely reprinted or distributed in its entirety in
any ezine, newsletter, blog or website. Females and males have the
same chance of developing them.

my site ... getting rid of Skin Tags

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...